Сучасний виробник
сільськогосподарської техніки
Майбутнє України - за аграрним сектором економіки

Майбутнє України - за аграрним сектором економіки

Майбутнє України - за аграрним сектором економіки. Всі сільгоспвиробники та фермери зацікавлені у ефективному використанні кожного гектара землі, щоб мати від неї значний прибуток. А щоб добитися високих результатів, вийти на якісно новий рівень варто звернути увагу на інноваційну сучасну сільгосптехніку для обробітку грунтів, збирання і переробки врожаю.


Замість випуску застарілих розробок вітчизняного агропромислового комплексу спеціалісти «Заводу Мороза» знаходять кращі рішення, аби привести їх до стандартів сучасного сільськогосподарського виробництва. Для виготовлення техніки використовуються високоякісні матеріали, що гарантує надійну роботу при її експлуатації на полі і току.


Аграріям пропонується ротаційна гідравлічна борона БР-6Г, яку вигідно використовувати для боронування посівів зернових, просапних і технічних культур в до сходів і після сходів. Вона забезпечує руйнування поверхневої кірки на грунті і якісне її мульчування, а значить зберігання вологи При обробітку такою бороною бур’яни знищуються на стадії ниткоподібних сходів. Завдяки розпушуванню грунту і нагнітанню в нього повітря, що сприяє розвитку рослин, можна обійтися без внесення азотних добрив і перейти на екологічно чисте вирощування культур без гербіцидів. Культурні рослини пошкоджуються мінімально, а ось бур’яни знищуються максимально - від 95 до 100%.

 27.07.2021
 (1150 переглядів)